· Trainingen - Examens - BBQ - Karatekamp - Nieuwjaarsreceptie - Uitje voor de volwassen leden​ ·

Wat wij allemaal doen

Vind hier alle informatie over wat wij doen en organiseren

Training

De trainingen zijn altijd divers. Wij behandelen elke onderdeel van karate. Daarnaast geven we voor de volwassenen op vrijdagavond het laatste kwartier kickbokstraining. Dit doen we om diversiteit in de lessen te brengen. Daarnaast trainen we klemtechnieken en veegtechnieken. De laatste techniek is tevens toegestaan op wedstrijden. 

Examens

Twee keer per jaar houdt karate-do Archida examens. Deze examens vinden plaats aan het eind van het kalenderjaar en tijdens het karatekamp. Voor kinderen tot 13 jaar werken wij met een slipsysteem. Vanaf 13 jaar doe je examen voor de volgende band. Dit zorgt ervoor dat je wat sneller door de banden heen komt in je eventuele proces naar de zwarte band.

Karatekamp

Elke jaar sluiten we het seizoen af met een karatekamp voor de kinderen. Het karatekamp vindt plaats in het laatste weekend van juni. Tijdens het kamp organiseren we een speurtocht, een zeskamp en nog veel meer.

Nieuwjaarsreceptie

Elke jaar organiseren we in januari een nieuwjaarsreceptie. Hierin nemen we onze leden mee in de doelen voor het aankomende jaar en de resultaten van het afgelopen jaar. 

BBQ 16+

Afgelopen juli hebben we voor het eerst een BBQ georganiseerd voor onze volwassen leden. Dit was erg geslaagd en zal ook de aankomende jaren plaatsvinden. De BBQ is bedoeld voor alle 16+ leden met aanhang.

Uitje voor de volwassenen

Naast de BBQ zal er vanaf dit jaar ook een avond georganiseerd worden om wat leuks te doen met de volwassen leden. Dit uitje zal plaatsvinden in november en zal elk jaar variëren. 

0 Shares

Welkom bij Karate-do Archida

Jouw informatie
Jouw abonnementsvorm

Welkom bij Karate-do Archida

Schrijf je hieronder in!

Jouw informatie
Jouw abonnementsvorm