Onze partners

Karate-do Archida bedankt alle partners voor de fijne samenwerking! 

KBN

We nemen regelmatig deel aan evenementen vanuit de KBN, zoals stages en wedstrijden. Ook dien je lid te zijn van de KBN om mee te doen aan bepaalde wedstrijden en om je zwarte band te behalen.

4e platform KBN

Het 4e platform lijkt het meest op de shotokan karate van vroeger. Onder leiding van Dimitra Limneos kunnen we hier onze zwarte band examens afleggen. Om deel te nemen aan de trainingen voor het 4e platform dien je in het bezit te zijn van een bruine band.

Sjors Sportief

Sjors Sportief is een programma op scholen waarbij kinderen kunnen kiezen welke sport ze uit willen proberen. Ze krijgen vanuit hier drie gratis proeflessen. Wij hopen nog lang samen te mogen werken met Sjors Sportief.

Stichting Paul

We zijn er trots er op om samen te mogen werken met Stichting Paul. Stichting Paul ondersteunt gezinnen die minder te besteden hebben financieel, zodat deze gezinnen hun kinderen toch kunnen laten sporten.

Wijkhuis Dijksteeke

Evenementen zoals de jaarlijkse barbecue en de nieuwjaarsreceptie vinden plaats in het wijkhuis Dijksteeke. Ook organiseren wij hier kampioenschappen, die wij met meerdere karate scholen organiseren. Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier wedstrijdervaring opdoen.

Party Schmink

Hoi hoi
 
Ik ben Angelique en ik kom graag de kindjes blij maken met schmink en glittertattoos bij het jaarlijkse karatekamp.
 
Mijn man Jordi is lid van de karateclub en mijn 2 kinderen ook. Zo wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de club.

Volwassenenfonds

Naast de vele stichtingen die gericht zijn op kinderen, is er ook een stichting die volwassenen boven de 18 jaar helpt om te kunnen sporten. Archida is trots om met Volwassenenfonds Sport & Cultuur samen te mogen werken, zodat zowel kinderen als volwassenen de kans krijgen om te kunnen sporten.

Mervo Sport N.V.

Mervo Sport verzorgt onze vrijetijdskleding. De leden hebben keuze uit diverse trainingspakken en tassen, die ze met bedrukking aan kunnen schaffen. 

Jeugd Fonds

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, karate, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.  

Wij betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen. 

Karate-do Archida werkt met meerdere stichtingen samen om alle kinderen te kunnen helpen. Archida is trots om samen te mogen werken met Jeugd Fonds Sport & cultuur. 

Stichting Leergeld

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!  

Karate-do Archida is daarom ook trots om samen te mogen werken met stichting Leergeld gemeente Rucphen. 

Rivera Marketing

Rivera Marketing verzorgt onze website van top tot teen.  

0 Shares

Welkom bij Karate-do Archida

Jouw informatie
Jouw abonnementsvorm

Welkom bij Karate-do Archida

Schrijf je hieronder in!

Jouw informatie
Jouw abonnementsvorm